Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

הצעת מחיר לתכניות עבודה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ארז מירב
    מנהל בפורום

הצעת מחיר לתכניות עבודה

שלום, מאוד קשה לתמחר דבר כזה משום שמדובר בשוק של מעצבי פנים- שזה שוק שנשלט מאוד ע"י היצע, ביקוש, כמות העבודה הנדרשת ביחס לגודל הבית ורמתו של האבזור- ככל שהרמה גבוהה יותר- נדרש תכנון מדוקדק יותר. כמו כן יש עניין הפיקוח על העבודה. המחירים יתחילו (אני משער) ב 15,000 ש"ח לפחות. אגב, תכנון מטבח ניתן לקבל חינם מחברת מטבחים. צריך רק סקיצה מאדריכל למיקום עקרוני של הכיור, המקרר והמשטחים.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

איילת סגל
    משתתף

תודה רבה! עוד שאלה

תודה רבה ארז! בהנחה שהבונים כבר שילמו לאדריכל שעשה את התכנון+הרישוי כבר כמה עשרות אלפי שקלים, האם זה ריאלי לבקש עוד 15,000 ש"ח? אני לא מעצבת פנים אלא אדריכלית ומניחה ששכ"ט אדריכלי נמוך משל מעצב/ת פנים במציאות ולכן שואלת.. 

ארז מירב
    מנהל בפורום

הצעת מחיר לתכניות עבודה

בוודאי שזה ריאלי. מדובר בעשרות שעות עבודה- התכנון, בחירת החומרים והנסיעות לתצוגות, ועוד לא דיברנו על הפיקוח העליון והויכוחים עם הקבלנים- 15K נשמע לי כמו הכי נמוך שאפשר לבקש. אגב, אם הפיקוח הוא צמוד- עוד עשרות שעות, להבדיל מפיקוח עליון. 

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

איילת סגל
    משתתף

המון תודה!

המון תודה על התשובה המהירה והיסודית! הפורום הכי יעיל שנתקלתי בו…

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן