שאלות על ממ"ד
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » שאלות על ממ"ד
-
שאלות על ממ"ד
שלום
אני מתכנן להצמיד למבנה ישן קיים ממ"ד.
1) האם מותר שלממ"ד יהיו 2 דלתות- דלת לתוך הבית ודלת לחוץ הבית?
2) אפשר לקבל הערכה לעלות בניית ממ"ד שכזה (בגודל מינימלי- 9 מ"ר) (בהנחה שיש לבנות את כל הקירות). האם זה עדיף כלכלית על קניית ממ"ד מוכן והנחתו בצמוד לבית?
תודה.
Re: שאלות על ממד
שלום, 1) האם מותר שלממ"ד יהיו 2 דלתות- דלת לתוך הבית ודלת לחוץ הבית? (התשובה נערכה) אין מניעה להקים 2 דלתות בממ"ד (בקירות נפרדים), בכפוף להגנה של קיר הדף לכ"א מהדלתות. 2) אפשר לקבל הערכה לעלות בניית ממ"ד שכזה (בגודל מינימלי- 9 מ"ר) (בהנחה שיש לבנות את כל הקירות). האם זה עדיף כלכלית על קניית ממ"ד מוכן והנחתו בצמוד לבית? ממ"ד מוכן- כ 70,000 ש"ח. עוד 10,000 ליסודות (אם אין). היתרון- במהירות הביצוע ובנקיון. ייתכן שבבניה רגילה תחסוך 10,000 עד 20,000 ש"ח ותהיה יותר גמיש בתכנון.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
מעוניין להתקין מנורה חדשה בממ"ד
אלו מגבלות יש ומה מותר? האם חייב רק נורות פלורסנט או גם נורות לד? אם אני מרכיב מנורה עם כיסוי פלסטיק זה בסדר? והאם התקרה גם מבטון?(אם אני רוצה לקדוח בתקרה)
2 דלתות לממד
אנחנו מתכננים יחידת דיור צמודה לבית עם ממ"ד. האם ניתן להתקין 2 דלתות בממ"ד, אחת לפנים הבית ואחת ליחידה? לא באותו קיר כמובן. תודה
2 דלתות לממ"ד
שלום, אין מניעה להקים 2 דלתות בממ"ד (בקירות נפרדים), בכפוף להגנה של קיר הדף לכ"א מהדלתות.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » שאלות על ממ"ד
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.