Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

בעקבות ועדת שכנים

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    -3449
    משתתף

בעקבות ועדת שכנים

שלום ,
      חודשיים לאחר "פירסום "לצורך קבלת הקלה ותוספת בניה (לפי אחוזי בניה) נקבעה ישיבת מתנגדים לתחילת חודש מרץ . לישיבה הגיע מתנגד אחד מבין שלושה ,תלונתו חסימת אוויר כתוצאה מהבניה  ,הבניה שלי היא בקומה א' ואחורית הדירה של המתנגד נמצאת  בקומת קרקע וחזיתית כך שיש חלון אחד שפונה לכוון הבניה   וגם  במרחק של כשישה מ' .
      החלטת הועדה היא לצאת  לביקור בשטח .
     השבוע שלושה שבועות אחרי הועדה התקימה ישיבת מליאה וגם בה נישאר אותו סיכום כי יש לבקר בשטח עד המליאה הבאה בעוד כחודש .
      כאשר שאלנו מדוע אמרו כי רוצים "לבדוק לעומק " והוזכר ברמז כי יתכן ונוספה עוד התנגדות (לא נמסר לנו בצורה ברורה ).
       האם קיים בחוק פרק זמן שבו מחוייבת הועדה לתת תשובה ?
       ביקשנו את פרוטוקול ישיבת שכנים ונעננו בסרוב , האם יש אפשרות לקבלו (היתי בישיבה הזו )?
       בועדה מסרבים למסור את תאריך ביקור הועדה "בשטח" , מנסיון קודם של ביקור הועדה בחצר הבית ידוע לי כי השכן המתנגד דיבר והסביר את טענותיו ולי לא ניתנה הזכות הזו  . מה אומר החוק בענינן זה?
      שכן מתנגד שלא הגיע לישיבה וחוץ ממכתב התנגדות לא הסביר את הסיבות להתנגדות האם מותר להוסיף פרטים ? ולא לידע אותי ?
    תודה

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: בעקבות ועדת שכנים

שלום, זכותה של הוועדה לערוך ביקור במקום. לגבי שאר הזכויות/ חובות, כדאי מאוד שעורך דין המצוי בדיני מקרקעין ייצג אותך מול הוועדה. ניתן להתייעץ עם עו"ד צפריר בפורום מקרקעין באתר זה.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן