Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

האם שינוי צריך היתר דחוף בבקשה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    -3384
    משתתף

האם שינוי צריך היתר דחוף בבקשה

האם שינוי מיקום כיור ושינוי מיקום אסלות בבית משותף צריך אישור הוועדה
    שאלה שניה אם יש תקנון מוסכם שהגג והקרקע שייכים לדייר אז השאר שייך לתקנון המצוי אם כך היכן אוכל למצוא תקנון מצוי ואם כך האם דייר יכול לשנות חזית להרחיב חלון
    ושאלה אחרונה אם אנחנו שלישיה בטור צמודים הבית האמצעי נניח שהוא פותח חלון מה המרחק לקיר שלי שאני חיצונית צריך להיות האם זה נקרא קו בנין כי הוא באמצע אז הגבול שלו זה קו הבניין שלי

ארז מירב
    מנהל בפורום

שינוי בחזית: צריך היתר?

שלום, האם שינוי מיקום כיור ושינוי מיקום אסלות בבית משותף צריך אישור הוועדה- רק במידה ואתה פותח חלון חדש או מעביר צינור ביוב חדש בחזית. שאלה שניה אם יש תקנון מוסכם שהגג והקרקע שייכים לדייר אז השאר שייך לתקנון המצוי  אם כך היכן אוכל למצוא תקנון מצוי- ההצמדות מופיעות בנסח הטאבו, לא בתקנון. יש להתייעץ עם ע"ד במידה והנסח לא ברור. תקנון ניתן להשיג באגודה לתרבות הדיור.  ואם כך האם דייר יכול לשנות חזית להרחיב חלון- רק ע"י היתר בניה ושאלה אחרונה אם אנחנו שלישיה בטור צמודים הבית האמצעי נניח שהוא פותח חלון מה המרחק לקיר שלי שאני חיצונית צריך להיות האם זה נקרא קו בנין כי הוא באמצע אז הגבול שלו זה קו הבניין שלי- פתיחת חלון מחייבת היתר, ועל השאלה הזאת תענה העיריה בעת מתן ההיתר. קשה לענות כאן, כי לכל מגרש קווי בניין משלו, והקווים שלכם משורטטים בתיק הבניין בעיריה.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן