הורדת קיר ביטון/הדף
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » הורדת קיר ביטון/הדף
-
מרחק קיר הדף מול דלת ממ"ד
היי, לפי תקנות הנגישות המעודכנות: -rishuy.org.il/Sip_Storage/FILES/1/1171.pdf נדרש: * מרחק של 110 ס"מ עבור דלת ברוחב 80 * מרחק של 130 ס"מ עבור דלת ברוחב 70 אצלנו יש מרחק של 95 ס"מ האם לא ניתן להניח (לפי הלוגיקה של תקנות הנגישות) שעבור דלת 90 ס"מ יידרש מרחק של 90 ס"מ? האם דלת הזזה בכיס נסתר לא מהווה הקלה נוספת בהיבט נוחות הנגישות לעומת דלת ציר? תודה רבה
מרחק קיר הדף מול דלת ממ"ד
שתי נקודות מאוד מעניינות העלית! האם לא ניתן להניח (לפי הלוגיקה של תקנות הנגישות) שעבור דלת 90 ס"מ יידרש מרחק של 90 ס"מ?- בהחלט! מכיוון שלא חשבו על כך בתקנות, אני מציע להצטייד בחוו"ד של מורשה נגישות ולגשת שוב לפיקוד העורף. האם דלת הזזה בכיס נסתר לא מהווה הקלה נוספת בהיבט נוחות הנגישות לעומת דלת ציר?- שאלה טובה ושווה להתייעץ עם מורשה הנגישות. יש בזה הגיון משום שכאשר דלת נפתחת החוצה לאדם בכסא גלגלים יש צורך להתחיל לבצע תמרונים לאחור, בזמן שבפתיחת הזזה לא מתבקש תמרון כלל. אשמח אם תחזור לכאן לעדכן אותי אם השגת תקדים, ע"מ שאעדכן באתר (:
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
מרחק קיר הדף מול דלת ממ״ד
אעדכן. רק שאלה – מה זה ״מורשה נגישות״? איפה מוצאים כזה בנאדם? תודה ושנה טובה
האם ניתן לבטל את קיר המגן המסומן בצהוב?
שלום רב, האם ניתן לוותר על קיר המגן המסומן בצהוב או על חלקו? במידה וכן מה התהליך הדרוש לכך? תודה רבה
ביטול קיר הדף
שלום, אני מצרף הסבר באילו מקרים ניתן להסיר קיר הדף: הורדת קיר הדף
ארז מירב
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
הזזת קיר חיצוני בפנטהאוז
שלום רב, מעוניינת לרכוש דירת פנטהאוז, אך הסלון קטן מדי. בודקת אפשרות של ההזת קיר חיצוני על חשבון הספייס במרפסת. האם זה משהו אפשרי? האם העלויות של העניין מאוד גבוהות? תודה רבה!
הזזת קיר חיצוני בפנטהאוז
שלום רב, מעוניינת לרכוש דירת פנטהאוז, אך הסלון קטן מדי. בודקת אפשרות של ההזת קיר חיצוני על חשבון הספייס במרפסת. האם זה משהו אפשרי? האם העלויות של העניין מאוד גבוהות? תודה רבה!
הזזת קיר חיצוני בפנטהאוז
שלום, בעיקרון אני מניח שהיזם ניצל את כל אחוזי הבניה כך שלא ניתן להגדיל את שטח המבנה. יש לבדוק מולו. יחד עם זה הדירה מתוכננת מצויין למרות שהיא קטנה. שאפו למתכננים.
ארז מירב
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » הורדת קיר ביטון/הדף
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.