Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

התנגדות להקמת בניין חדש

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    michaking
    משתתף

התנגדות להקמת בניין חדש

שלום ארז,פרסמו בדף על גבי לוח המודעות בבניין בו אני מתגורר בירושלים כי הולכים לבנות בניין חדש שיכלול 28 יחידות דיור " תוספת 2 קומות מגורים מעל 10 קומות מותרות" כך כתוב. אני מתנגד לבנייתו ורציתי לדעת כיצד ממלאים באופן נכון את כתב ההתנגדות שקיבלתי. איך להתחיל את נימוקי ההתנגדות, מה להגיד ומה לא? אשמח לעזרה…

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: התנגדות להקמת בניין חדש

שלום, בוועדה המקומית ידוע שהמתנגדים אינם עורכי דין, ולכן כל ניסוח קביל. מציע להתמקד בנקודות הבאות: מי אתה איפה אתה גר מה המטרד/ נזק שהבניה המוצעת תגרום לך: לדוגמא, זרימת אוויר, אור שמש, הפרעה לתנועה, עומס על התשתיות וכד'

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

michaking
    משתתף

ארז מירב כתב: שלום, בוועדה המקומית ידוע שהמתנגדים אינם עורכי דין, ולכן כל ניסוח קביל. מציע להתמקד בנקודות הבאות: מי אתה איפה אתה גר מה המטרד/ נזק שהבניה המוצעת תגרום לך: לדוגמא, זרימת אוויר, אור שמש, הפרעה לתנועה, עומס על התשתיות וכד' תודה על התשובה המהירה! רציתי לדעת עוד דבר, תיאורטית אם רק אני מתנגד אז התכנית תתקבל נכון ? יש איזה אחוז מסויים של התנגדות כדי שזה יפיל את התכנית ?

ארז מירב
    מנהל בפורום

חשוב שההתנגדות תהיה רלוונטית. כמובן שככל שיש יותר מתנגדים יש יותר סיכוי.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן