חומה משותפת בין שכנים
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » חומה משותפת בין שכנים
-
חומה משותפת בין שכנים
שלום,
ברצוני לדעת לגבי איטום תעלה מאחורי חומה.
אני גרה בבית פרטי עם גדר משוותפת באורך של 27 מטר עם שכן.
השכן בנה גדר חיה על הגדר המשוטפת שלנו ,
מה שגם לנו ללא מעט לכלוך .
עקב קח בנינו חומה מלבנים על השטח אדמה שלנו.
את החומה בנינו בקו ישר מה שגרם לתעלה מאחורי החומה שלנו לבין הגדר ההפרדה המשותף שלי עם השכן.
אני חוששת שהתעלה תיהיה מוקד ללכלוך וכל מיני זוחלים.
מה האפשרויות איטום שעומדות בפני?
בברכה קארין.
איטום בין שתי חומות
שלום קארין, אפשר לאטום את תחתית החומה החדשה אך רק אם ישנה גישה, כלומר מירווח מספיק לעבודה בין שתי החומות. אנא פרטי מהו הציפוי החיצוני שקיים כעת על החומה. האם הלבנים נותרו חשופות או שבוצעה מעליהם שכבת טיח / צבע וכדומה ?.. בברכה,
גבי פייר מפרטי איטום ושיקום
שלום רב,
שלום רב, יש כרגע גישה כי אנחנו בתהליך בניית החומה, עדיין לא שמו את השיש למעלה בחומה. בצד שלי יש חומת לבנים חשופה ,ללא טייח . בצד של השכן יש גדר חיה עם צמחים מטפסים והרווח שנוצר הוא מאחורי החומה שלי לכיוון הגדר המשותפת שלנו. (אני בניתי את החומה מאחורי הגדר המשותפת שלנו).
מצטרף לשאלה
חוזה שכירות בלתי מוגנת
האם מותר לשכנה לבנות חומה מפרידה בין החצרות
שכנה חדשה תגור צמוד לדירתי בהמשך לחצר שלי ללא הפרדה מזה 30 שנה החצר שלה. כיום השכנה מעוניינת לבנות חומה מפרידה בגובה 2 מטר . אך החומה גם תחסום אוויר וקרני שמש שמגיעים לחלון שלי הנמצא בסמוך לחומה. האם מותר לה ? מה עליי לעשות
חומה משותפת
השכן הדו שלי בנה פרגולנ כאשר רגל הפרגולה משתרעת על 17 ס"מ מתוך 20 ס"מ של רוחה החומה וגם תשתית חשמל לפרגולה שלו, מה שמונע ממני להינות גם כן מהחומה בכדי להציב רגל לפרגולה שלי. מה לעשות? ואם אפנה אליו והוא לא מוכן להזיז ולפרק כדי שגם אני יוכל להשתמש, מה עושים?
חומה משותפת בין שכנים בדו משפחתי
השכן הדו שלי בנה פרגולנ כאשר רגל הפרגולה משתרעת על 17 ס"מ מתוך 20 ס"מ של רוחב החומה וגם תשתית חשמל לפרגולה שלו, מה שמונע ממני להינות גם כן מהחומה בכדי להציב רגל לפרגולה שלי. מה לעשות? ואם אפנה אליו והוא לא מוכן להזיז ולפרק כדי שגם אני יוכל להשתמש, מה עושים?
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » חומה משותפת בין שכנים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.