Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

מרפסת שמש שנוספה לבניין ופרטיות

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

מרפסת שמש שנוספה לבניין ופרטיות

~~שלום ארז

לנו מרפסות עם קיר משותף, שנבנו (המרפסות), כתןספת לבניין. (כלומר הבניין המקורי היה ללא מרפסות)

בבניין המקורי היתה פרטיות מקסמלית, ולא ניתן היה לראות את השכנים משום צד או כיוון..

את הליך בניית המרפסות הובילו השכנים הצמודים לי (באופן מאוד לא דמוקרטי – הולילנד 2.) ופגעו בארכיטקטורה המקורת של הבניין (שמו עמוד מול הנוף הנשקף למרות שהיה אפשר אחרת)
    לשכנים אלה אינטרס להשאיר את הקיר המשותף בשיפוע, כך שניתן לראות את השכנים, גם מתוך ישיבה בסלון.. לראות, לשמוע ולהריח (עשן, סיגריות ועל האש) – הפרטיות נפגעת לחלוטין, אני מרגישה אותם בסלון שלי…שלא לדבר על ביטחון… ניתן להיכנס דרכם לביתנו ללא כל בעיה.
    איננו מוכנים להיות בכל קשר איתם (הם גם התקינו נקודת גז לעשות על האש),

חשוב להדגיש שכל הבניינים הזהים שבנו בשכונתנו מרפסות, בנו מחיצה מלמטה עד למעלה…(עד התקרה, המרפסות מקורות)

מה אני יכולה לעשות?

אני מבינה שכנראה יש להם קשרים בעיריה, כי הם הצליחו להעביר מה שהם רוצים, בניגוד לכל הגיון, (ארכיטקטורה של הבניין). שוב – כל הבניינים האחרים בנו, ללא העמוד המסתיר את הנוף ועם קיר חוצץ הרמטי בין כל המרפסות.

אודה לך על תשובה בהירה

ארז מירב
    מנהל בפורום

קיר משותף

היות והם ביצעו הכל ע"פ היתר, לא ניתן לעשות מאומה למעט פתרון יצירתי של רשת במבוק אשר תסתיר מעט את ה"נוף" הלא רצוי.  לגבי המנגל במרפסת, ע"פ האגודה לתרבות הדיור הדבר אסור וניתן לקבל צו מניעה בבית המשפט. ראי כתבה: 0,7340,L-3092613,00.html

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן