Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

סכנות בבניה עם סיליקה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    -3383
    משתתף

סכנות בבניה עם סיליקה

שלום רב, חיפשתי מידע אודות סכנות בתחום הבניה לאור העובדה שאני לומד את הנושא לקראת בניה פרטית, ומצאתי את הסרטון הבא אודות סכנות בבנייה באיטונג בשל הסיליקה הגבשית המצויה בבלוק, מדוע מאפשרים בניה עם חומר כל כך מסוכן? למיטב הבנתי גם גיא מרוז "בולדוג" עשה תכנית בנושא הייתי שמח לדעת יותר לגבי עניין זה. מטבע הדברים אני חושש לבריאות משפחתי.
    תודה. 

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: סכנות בבניה עם סיליקה

שלום, בכל מוצרי הבניה המתועשת קיים סיכון בעת ניסור, חיתוך ויצירת אבק. כולל בבטון ובלוקים מכל הסוגים. ישנם דרכים למנוע את הבעיה ע"י חבישת מסיכות מתאימות בעת ניסור ושיפוץ.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

-3383
    משתתף

תודה על התגובה ארז, אך להבנתי אם אני אסיים את הבנייה  בשכונה חדשה ועדיין יבנו סביבי יש סכנה ממשית שהילדים שלי ינשמו את הסיליקה. הבנתי שהסיליקה מצויה רק באיטונג וכי בבלוקים האחרים אין סכנה שהחומר יימצא. תקן אותי אם אני טועה.  

ארז מירב
    מנהל בפורום

החומר המזיק הוא קריסטלים הנוצרים כתוצאה מניסור של כל חומר הדומה בהרכבו לבטון/ בלוק/ גיר. הקריסטלים עפים באוויר ומתיישבים בריאות, אם אין הגנה מתאימה. זה קורה בעת שיפוץ מבנה קיים, כאשר צריכים לנסר אלמנטים בנויים ע"י דיסק יהלום (לדוגמא: בעת פתיחת חלון חדש בקיר קיים). בעת בניה חדשה לא אמורות להיות עבודות ניסור, רק בניה. לכן, אין מה לדאוג.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

-3383
    משתתף

תודה ארז על תשובתך המקצועית,  לאחר בדיקה מעמיקה בסוף בחרתי ללכת עם טרמודן, הבנתי מחבר שהבלוקים שלהם איכותיים מאד. מובדדים לא פחות טוב ואינם מכילים סיליקה גבשית.  

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן