Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

עורך בקשה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    amitt
    משתתף

עורך בקשה

שלום !
    אני נמצא בבעיה  קשה !
    הסתכסכנו עם האדריכל שלנו והוא לא מוכן לחתום כעורך הבקשה (עלי לציין שהוא קיבל את כל כספו !!!)
    העיריה לא מוכנה בלי החתימה שלו לשחרר לנו את הערבות !
    יש לנו את כל האישורים הנדרשים ורק החתימה נשארה , שלחנו לעירה מכתב שאנו פיטרנו את האדריכל , שלחנו מכתב חתום ע"י המהנדס שהוא ביצע פיקוח עליון על הבניה , ולמרות זאת העירה מפחדת מהאדריכל שיתבע אותם . אנחנו ממש בבעיה וזקוקים לכסף לתשלום לספקים ולקבלנים השונים , מה אנחנו עושים  ??
    האדריכל רוצה שאנחנו נפנה אליו ונשלם לו תוספת על החתימה 15000 ש"ח !!!! למרות שהוא קיבל מאיתנו את כל הכסף שסוכם בנינו ורק בגלל שלא לקחנו אותו לפיקוח הוא שינה את פניו.
    אנא עזרה  !!!!

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: עורך בקשה

שלום, האם הכוונה היא שהוא לא מוכן לחתום על הטפסים הדרושים לאכלוס הבית?

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

amitt
    משתתף

כן , בדיוק (פשוט נסיון סחיטה)  העירה לא תשחרר לי את הערבות (הם מפחדים שהוא יתבע אותם) ואומרים לי תסתדר איתו …,עדיף לך מאשר תעשה את כל התהליך מחדש. אני לא מאמין שהגענו למצב הזה אין לי את הכסף שהוא רוצה לסחוט ממני , שוב ,אני זקוק לכסף  שבערבות לתשלומים ,  כרגיל אדם שהולך לפי החוק "אוכל אותה" בסוף….

ארז מירב
    מנהל בפורום

מה שאתה יכול לעשות הוא לפנות לעו"ד ולהוציא לו מכתב: א. פרט את הנזק שנגרם לך בעיכוב אישור האכלוס ב. תן לו 14 יום לחתום על אישור האכלוס ג. אם לא חותם- הזהר אותו שבכוונתך לפנות לבית משפט לחייב אותו לחתום, ושהוא יישא בכל הוצאותיך. ד. במקביל, פנה בתלונה למשרד התמ"ס: 81485CC8-9A07-49ED-8EAC-6CE4D9165989.htm לשם האיזון, אני נמנע מלחוות דעה כאן מי צודק משום שמנסיוני יש אדריכלים שנמנעים מלחתום מסיבות טובות. שוב- לא אשפוט כי אין לי את כל הנתונים.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן