עזרה בתכון הבית
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » עזרה בתכון הבית
-
עזרה בתכון הבית
שלום רב,
אנו בשלבים מתקדמים של סקיצות
בטרם נקבל החלטות, נשמח לקבל הערות / הארות בנוגע לסקיצה שהגענו אליה הן בפן האדריכלי, והן בפן התכנוני
תודה מראש לכל העונים
תכנון בית מגורים
שלום, על פניו, אהבתי מאוד את התכנון ולא מצאתי בו נק' תורפה. להפך- חללים יפים, פונקציונאליים ונעימים. כמובן שאין לי מושג אם התכנית מדוייקת לפרוגרמה שלכם אבל אני מניח שכן, אחרת לא הייתם מרגישים איתה נוח. קחו בחשבון שתקרה גבוהה מקשה מאוד על חימום החלל הציבורי בחורף. במקרים כאלה אני ממליץ למקם מאווררי תקרה שיודעים לזרוק את החום חזרה כלפי מטה בחורף, וכלפי מעלה (לפתח עליון, אפילו ארובת אוויר) בקיץ.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
ממש תודה
אני רוצה להודות לך על שהקדשת מזמך למתן תגובה עניינית ומהירה תודה שוב
מצ"ב גם סקיצה של קומה א'
בתודה מראש
תכנון הבית
מצב תמונה של הסלון הקיר ה צמוד למטבח קיצרתי את הקיר ל 1.75 והקיר מולו קיר ארוך (לא מצליחה לצלם )שצמוד לחדרים שאלתי היא הבית הוא בית קטן 3 חדרים 70 מטר סלון יחסית קטן איפה לדעתך צריך למקם את הטלויזה ואיפה את הסלון.. בתכנית של הקבלן הם האריכו את קיר שצמוד למטבח עמ למקם את הטלויזה אך סגרו את החלל. אני קודם כל הואדתי את הקיר אך יכולה להאריך עי הוספת קיר גבס או לחילופין לשים אי שמהווה הפרדה וגב לספה … מבולבלת לגבי מה נכון. אשמח לעצה תודה ערב טוב
רנן
תכנון הבית
שלום, קשה מאוד לחוות דעה בלי לראות תכנית. תוכלי לצלם ולהכניס לכאן? בעיקרון צריך לחשוב מה הזוית הנכונה לראות את הנוף מצד אחד, והיות עם הפנים ככל האפשר כלפי חלל פתוח, כדי להעצים את תחושת הגודל למי שיושב בחלל הסלון הקטן.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » עזרה בתכון הבית
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.