פרגולה וחוק החד
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » פרגולה וחוק החד
- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
02/11/2014 בשעה 16:33 #30968אבי אלמוגימשתתף
פרגולה וחוק החד
שלום ארז
לפי חוק הפרגולות החדש ניתן
להתקין פרגולה עד לשטח של 10 מר ללא אישור
של הרשויות
כיצד מבוצע בפועל בונים וזהו
או יש צורך להגיש בקשה עם כל הטררם מסביב
ועדות אגרות וכו
תודה על התשובה02/11/2014 בשעה 18:05 #38176ארז מירבמנהל בפורוםRe: פרגולה וחוק החד
שלום, "תקנות הפטור" מפרטות איזה עבודות פטורות מהיתר. הן קובעות, לדוגמה, כי בניית מצללה (פרגולה) פטורה מהיתר אם היא עומדת בתנאים נוספים שנקבעו בתקנות: שטחה עד 50 מ"ר, היא נבנתה על הקרקע, מבצע העבודה הודיע לועדה המקומית על בנייתה לא יאוחר מ-45 יום לאחר הביצוע, והוא צרף להודעה אישור של מהנדס מבנים. אם המצללה לא עומדת בתנאים אלה, יש לקבל היתר בנייה לפני הקמתה.
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com02/11/2014 בשעה 22:22 #38175אבי אלמוגימשתתףRe: פרגולה וחוק החד
תמיד צוואר הבקבוק היה הוועדה המקומית מזה לא הצלחנו להתפטר אז מה זה משנה אם אני מגיש או האדריכל עושה זאת במקומי בכל מקרה אצטרך לעבור את המסלול המתיש של הוועדות החוק החדש לא מדלג על התהליך הזה הבנתי שעד 10 מ"ר לא צריך יכול להיות שלא הבנתי או רציתי להבין כך
02/11/2014 בשעה 22:56 #38174ארז מירבמנהל בפורוםRe: פרגולה פטור מהיתר
אני מתנצל, בדקתי שוב. להלן לשון החוק: "תקנות הפטור" מפרטות איזה עבודות פטורות מהיתר. הן קובעות, לדוגמה, כי בניית מצללה (פרגולה) פטורה מהיתר אם היא עומדת בתנאים נוספים שנקבעו בתקנות: שטחה עד 50 מ"ר, היא נבנתה על הקרקע, מבצע העבודה הודיע לועדה המקומית על בנייתה לא יאוחר מ-45 יום לאחר הביצוע, והוא צרף להודעה אישור של מהנדס מבנים. אם המצללה לא עומדת בתנאים אלה, יש לקבל היתר בנייה לפני הקמתה. אני עושה עריכה להודעה הקודמת שלי.
ארז מירב
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com05/12/2014 בשעה 19:06 #38173אבי אלמוגימשתתףRe: פרגולה פטור מהיתר
שלום ארז מצללה האם הכוונה למצללה שמתקפלת בלילה או עשויה מפי וי סי ויש כל שנה או שנתיים להחליף אותה כתוצאה מבלאי או מהשמש היוקדת אני רוצה להתקין פרגולה שעשויה מעץ מסבי מחוברת לקיר בצורה קבועה וחזקה ולא מתקפלת בקיץ או בחורף בקיצור פרגולה ולא פרושים של כל מני מהנדסי עיר בברכה
06/12/2014 בשעה 10:39 #38172אבי אלמוגימשתתףRe: פרגולה וחוק החד
שלום ארז לפי ההסבר של התקנה או הצו כתוב כך " המצללה תוקם רק על גבי הקרקע או על גג המבנה אלא אם נקבע אחרת בהיתר בהנחיות מרחביות או בתוכנית מה אתה מבין מזה לא מבין כבר אם ניתן לעשות פרגולה למרפסת (לא פנטהאוס) תודה על התשובה
06/12/2014 בשעה 10:57 #38171ארז מירבמנהל בפורוםRe: פרגולה פטור מהיתר
מצללה היא פרגולה קבועה, ללא קירוי, עם קורות הצללה במרחק 60ס"מ אחת מהשניה. לגבי מרפסת שמש: יש לבדוק פרטנית אם מותר להקים. ניתן לגשת לוועדה המקומית בשעות קבלת קהל.
ארז מירב
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com10/12/2014 בשעה 20:42 #38170אבי אלמוגימשתתףRe: פרגולה וחוק החד
שלום ארז תקנון תבע של חולון אשר הוצא בשנת 1988 אינו מאפשר הקמת פרגולות במרפסות שמש בחולון בלבד ניתן לערער על החלטה זו ולהיכן פונים אולי אתה יודע ועדת ערער מחוזית זו הכתובת
10/12/2014 בשעה 22:18 #38169ארז מירבמנהל בפורוםRe: חוק הפרגולות
הכתובת לכך היא עיריית חולון מחלקת ההנדסה. הם יתנו לך את התשובות. עבדתי איתם בעבר, הם מקצועיים.
ארז מירב
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com -
מאתתגובות
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » פרגולה וחוק החד