Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

רישוי פאב – מסעדה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

רישוי פאב – מסעדה

שלום
    ברצוני לדעת מהם התקנות בנוגע לפתיחת פאב – מסעדה יותר נכון לקרוא למקום פאב – בגלל האלכוהול והאופי של המקום – אך גם יוגש בו אוכל  בערב
    בנוסף בשעות ביום יש במקום חדרים אקוסטים המיועדים לחזרות ללהקות צעירות ולהקלטות
    אין לי מושג למי עליי לפנות על מנת לקבל את המידע הדרוש לשם קבלת היתר
    לשם קבלת רישיון עסק
    – אאני אהיה יותר ממוקדת בשאלות:
    1. באופן כללי ממי אני צריכה לקבל אישור – ואיך – משטרה מכבי אש וכו… איפה ניתן למצא רשימה מבודרת..?
    2. אני הנדסאית אדריכלות וברצוני להגיש את המקום לעירייה – המקום כרגע צריך לעבור מהפך של עיצוב פנים אבל זה הכל – השאלה היא:
    1. מהי התפוסה המוגבלת למטר רבוע – לאדם מה היחס – מה נכון מבינת סידור מושבים וכו…0 – בעיקר מבחינת חוק?
    2. נגישות – זהו מבנה ישן שכרגע אין בו שום נגישות לנכים – האם יש איזשהי הגבלה בנושא או מחייבים אותי במשהו?
    3. איך משיגים פטור ממ"ס?
    4. האם אני חייבת להגיש  תוכנית מדידהה אם מדובר רק בשינוי פנים – מדוברגם בשינוי יעוד.?
    5. מה בנוגע למקומות חנייה?
    זהו נראה לי
    תודה מראש
    שירן

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: רישוי פאב – מסעדה

שלום, את כל התשובות הללו ניתו לקבל במחלקת רישוי עסקים במקום בו שוכן העסק. אני יודע שלא כיף להתחכך בבירוקרטיה, אבל במקרה מורכב כזה פשוט אין מנוס, וחבל להסתמך על תשובות שלא בהכרח יתאימו לאיזור הרישוי הספציפי. במחלקת רישוי העסקים יפנו אותך מן מסתם למכבי האש ע"מ לבדוק בגבלות לגבי צפיפות, דרכי מוצא בטוח ובטיחות אש.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

תודה על ההצעה ואת עשיתי עכשיו אני צריכה את העזרה מבחינת חוקי תכנון האם יש לח הגבלות מבחינה תכנונית או התניות כאלו או אחרות כפי ששאלתי כבר כמות אנשים לשטח מוצע מרחקים בין שולחנות כאלו דברים מה מבחינת גודל מטבח או גודל מחסן יש לי את הספר מהדורה 9 והוא מתייחס ל30 איש או 100 אוכברזורם רחוק יותר ל400 ו× 1000 השאלה היא ספציפית לגבי חוקי בניה ותכנון או שנתונים אלומתייחסים רק לגבי מכבי אש ובטיחות ומה בנוגע לנגישות האם אני מחוייבת להפוך את המקום לנגיש כמובן הבעיה העיקרית בעניין היא העובדה שהמקום נמצא בקומה השנייה בקיצור כל מידע יכול בהחלט לעזור תודה מראש

ארז מירב
    מנהל בפורום

את גודל המטבח/ מחסן תקבלי במחלקת הרישוי, מכיוון שאלה חלק מהתנאים המינימאליים להגשת בקשה. את צפיפות השולחנות המותרת תקבלי ממחלקת כיבוי האש. אין קשר לחוקי תכנון ובניה. לגבי נגישות- יש לבדוק ספציפית את חוקי העזר העירוניים במחלקת הרישוי. למיטב ידיעתי אין שום חוק שמחייב התאמה של מבנה שאינו ציבורי לנכים. יחד עם זאת, מפרסמת העמותה לנגישות ישראל מידע לבעלי עסקים המעוניינים להפוך את עסקם לנגיש: ?CategoryID=862

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

תודה רבה וכייף לקבל תגובות ענייניות כל כך אילה של אתר

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן