רישיון עסק למסעדה
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » רישיון עסק למסעדה
-
רישיון עסק למסעדה
שלום
אם אני מעוניין להקים מסעדה (בעיר רחובות) באיזה שלב מומלץ לי להתחיל בתהליך רישוי עסקים כדי שאקבל את רישיון העסק במועד הפתיחה של המסעדה?
יש לציין שטרם בוצע כל הליך מול רשויות הרישוי אך אני מברר על מה להתמקד בשלב הראשון – על תכנון אדריכלי,וקונספט שיווקי או שכבר צריך להגיש בקשה לרישיון עסק?
האם כדאי להוריד מעלי את ה"תיק" של עניין הרשויות ולהטיל את המשימה על חברה שנותנת סיוע בהוצאת רשיון עסק או שהעניין אינו מסובך ושווה לי לשמור תקציבים לשאר היבטי ההקמה?
Re: רישיון עסק למסעדה
ברגע שיש תכנית אדריכלית ברורה, רצוי להתחיל את התהליך. ישנם אדריכלים/ מהנדסים/ הנדסאים שעוסקים בהוצאת הרישיון וטיפול מול העיריה, כיבוי אש, משרד הבריאות. רצוי מאוד להסתייע בהם, או באמצעות חברה המבצעת זאת. (בבקשה לא להכניס קישורים)
ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » רישיון עסק למסעדה
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.