שטחים משותפים
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » שטחים משותפים
-
שטחים משותפים
בנסח טאבו אני רואה הצמדה של מחסן 12.41מ"ר מחסן , שנבנה מעל כ20 שנה במציאות המבנה הנל בגודל של 41.41 מ"ר על פי התוכניות יעוד המבנה הוא לשמש לאחסנה 6מ"ר ו35.41 למערכות טכניות הסקה וגז.
שאלתי היא 1.קיר המבנה הנ"ל נמצא בשטח שלי עם חלון בנוסף מהווה חדירה לפרטיות איך אוכל לדרוש סילוק/הריסה הקיר? 2.השטח המוצמד הוא רק 12.41 מה קורה עם שאר השטח המבנה 35.41 הוא נמצא בשטחים המשותפים?והאם יש לי זכויות עליו?
3למבנה הנ"ל יש היתר הוועדה טוענת שהתבע מאשרת מבנה כזה ,אני חייב לציין שקראתי את התבע מכ201 לא ראיתי אופציה כזאת כלל!!!ובכל מקרה במבנה הנל אין מערכות כאלו והמבנה משמש למגורים.מה ניתן לעשות ?
4בתשריט הבית המשותף מסומן ומוצמד המבנה האחסנה בגודל 12.41,בתקנון רשום שכל בעלי החלקות המשנה בבית מסכימים בזה שתהיה הזכות והרשות לעשות בחלקות המשנה שלו כל שינויים מבלי צורך בקבלת הסכמות הבעלים של חלקות המשנה האחרות שבבית והם נותנים את הכמתם מראש לכך מה הכוונה האם כל אחד יכול לבנות מה שהוא רוצה ?
בתוכניות הבניה המבנה הנ"ל בגודל 4.7*9 במציאות הוא 4.9*9 גובה המבנה הוא 3.30 יש פה חריגה לבנה ואיך מחסן קיבל היתר למבנה בגובה כזה זה חריגה וסטיה מהתוכנית המקורית,מה ניתן לעשות
אשמח לעזרתך בעניין.
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » שטחים משותפים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.