תכנון בתי אוכל (מסעדות)
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » תכנון בתי אוכל (מסעדות)
-
תכנון בתי אוכל (מסעדות)
איכן ניתן להשיג חומר מקצועי ומרוכז ככל האפשר בכל מה שקשור לתכנון מסעדות ומזנונים ?
(אני מסיים קורס עיצוב פנים).
לצורך רישוי נדרשים מיומנויות והכשרה בנושאים רבים ושונים כגון : מיזוג אויר ,כיבוי אש,תברואה,
תכנון מטבחים ועוד .
הגיוני שאדריכל יתכנן ויעצב וגם ירכז את שאר הדברים מבעלי המקצוע ויגישם לרישוי .
בשיחה שנהלתי עם מספר אדריכלים התרשמתי שהם מבצעים הכל אף שלא הוסמכו לכך .
כיצד אני יכול להיות בטוח שכל בעל מקצוע תרם חלקו לתוכנית הכללית ?
Re: תכנון בתי אוכל (מסעדות)
שלום, אני מצרף לך קישור להנחיות תכנון בתי אוכל/ מסעדות. לגבי שאלותיך- טבעי שהאדריכל ירכז את עבודת היועצים השונים: יועץ סניטרי, יועץ בטיחות וכיבוי אש, מעצב/ת פנים, יועץ מיזוג ואוורור, יועץ אקוסטי. כל אחד מהגורמים חייב לדעת את עבודתו על בורייה, והדרך לדעת זאת היא להתרשם מתיק העבודות וההמלצות שלהם.
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה » תכנון בתי אוכל (מסעדות)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.