דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה
-
אני צריכה לערוך תכנית מערכות מזון למטבח ציבורי ע"מ לקבל אישור ממשרד הבריאות,אודה מאד לכל מי שיכול לעזור לי במידע,כגון:מה צריך להכלל בתכנית,איך לציין מפריד שומנים,למשל, וכד'
כ"כ על מה אפשר לוותר כאשר המטבח בנוי על קייטרינג חיצוני?
תודה רבה.
אישור משרד הבריאות למטבח ציבורי
שלום, ככלל, כדאי לקבל תכנית כזו ממהנדס סניטרי. עלות שכרו אמורה להיות ממומנת ע"י הלקוח. כאשר לא מדובר בבישול, אלא רק בחימום, ניתן פשוט לציין זאת בתכנית ואז ניתן להימנע מכל נושא הגאזים הנפלטים והפרדת השומנים. כדאי לערוך פגישה מקדימה עם התכנית הקיימת במשרד הבריאות, ולקבל הנחיות פרטניות לגבי אופן עריכת התכנית.
ארז מירב
יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
erezmeirav1@gmail.com
erez-meirav.com
דף הבית » דיונים » פורום אדריכלות, תכנון ובניה
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.