Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    עופר פלד
    משתתף

שלום רב
    -החלתי תהליך של הגשת תב"ע נקודתית עבור הכשרת דירה בבניין משותף קומת עמודים.
    -השטח רשום בטאבו כדירה (רישום נעשה לפניי כ 40 שנה ) אין היתר לדירה מהרשות המקומית .
    -כתנאי לאישור התב"ע ,דורשת העירייה(מחלקת תב"ע) שאדאג להכשיר את כל החריגות בנייה שקיימות בבניין (לדוגמא:דירת גג סגרה את המרפסת,הפיכת מחסן ליחידת דיור) .
    -האם העירייה יכולה לבקש ממני להכשיר את כל החריגות בבניין שאינן שלי,כתנאי שהבקשה שלי 
     לתב"ע נקודתית תאושר. מדוע העירייה פוגעת  בזכויות שלי בגלל עבירות בנייה של דיירים אחרים בבניין ? האם זה חוקי לבקש ממני תנאי כזה ,ומה ניתן לעשות 

ארז מירב
    מנהל בפורום

תב"ע נקודתית- תוספת יח"ד

שלום, בוודאי שהדבר חוקי. מבחינת העירייה מדובר במבנה אחד בבעלות משותפת. כאשר אתה מגיש את התב"ע שלך, מבחינת העירייה מותר לה לא לאשר אותה כל עוד ישנן עבירות בניה במבנה.    

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

עופר פלד
    משתתף

תב״ע נקודתית

האם אני זה שצריך לאכוף את החוק ? אם ידוע לעירייה על חריגות מבחינה תכנונית, מדוע לא פועלת לאכוף?  בעצם אי הפעולה של הרשות המקומית , איני יכול לממש את זכויותיי . האם אני צריך להכשיר את החריגות ?  בברכה

ארז מירב
    מנהל בפורום

תב"ע נקודתית

עד כמה שזה נשמע הזוי, ברגע שיש בית משותף, העירייה לא יכולה להתייחס לכל דירה בנפרד. כשעושים תבע לבניין, צריך ליישר קו לגבי כל הדירות שחרגו. פנה לעירייה, ייתכן שאפשר פשוט לסמן בתכנית את השטחים החורגים בצהוב. ככה העירייה יוצאת עם כיסוי, והדירות הורגות יכולות תמיד לבקש היתר בעתיד.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן