דף הבית » דיונים » פורום שמאות, מיסוי נדל"ן
-
היי,
אני התחלתי להתעניין להשקיע בנדל"ן מניב.
חשבתי להשקיע דרך החברה הזו: השקעה בנכסים מניבים
מישהו שמע עליהם? מה דעתכם.
תודה!
השקעה בנכסים
אני לא מכיר את החברה הזו. יש לא מעט גופים שעוסקים בתחום השקעות נדל"ן בארץ או בחו"ל. לעיסקאות כאלה יש היבטים שונים ומשמעותיים ומדובר בהשקעה של סכומי כסף לא קטנים. מי שלא מומחה או בעל ידע מוקדם בתחום הנדל"ן וההשקעות, כדאי מאוד שיקבל ליווי מקצועי צמוד לכל עיסקה כזו. בברכה אבי אלטלף, עו"ד
השקעה בנכסים
לא שמעתי על החברה הזאת, אבל כמו בכל עיסקה או השקעה, צריך לעשות סקר שוק ולא להינעל על חברה אחת בלבד, אישית אני בדיוק בתהליך של בדיקת רשימת משרדים למכירה ,כדי להיכנס לשוק ההשקעה בנכסים עסקיים
עוד שאלה..
אשמח לנצל את השרשור כדי לשאול לגבי האטרקטיביות של השקעות נדל"ן בברצלונה, מידע כללי, עצות ועוד. כמו כן, מחפש חוות דעת לגבי החברות הבאות- -investment.com/he/ תודה לעוזרים
לא למהר להשקיע!!!!
אלפי ישראלי נעקצים בעולם ע"י ישראלים, כן כן תוצרת כחול לבן כל שנה בכל רחבי העולם!!!!!!!! לפנ י שבוחרים להשקיע בנדל"ן חובה להתייעץ עם עו"ד מומחה לענייני נדל"ן במדינה בה אתם רוצים להשקיע! עו"ד שחר שוורץ חילץ מאות ישראלים מעקיצה של השקעות נדל"ן בארצות הברית
אני מעוניין להשקיע בדירה להשכרה
האם מישהו כאן יכול לחוות דעה על השקעה בפתח תקווה לעומת תל אביב הייתי ב משרדי תיווך בפתח תקווה ושכנעו אותי שזה כדאי על פני תל אביב . האם אפשר לקבל כאן עוד דעה?
מעניין מאוד תודה.
גם אני התחלתי לאחרונה להתעניין בהשקעות אלטרנטיביות, ובהשקעות נדל"ן בגרמניה, אבל הדיון כאן מאוד עזר לי להרחיב את החשיבה שלי על השקעות.
תודה
פודקאסטים מומלצים ייעוץ פנסיוני
מחפש המצלה חברה לתמ"א 38 בראשון לציון
ברצוני לקנות דירה בראשון לציון בחברת נדלן ראשון הם עוסקים בשיווק פריוקטים בראשון לציון יש המלצות ?
דירה ברחובות
בודק אופציה לרכישת דירה ברחובות בחברת בראון עוסקת שיווק פריוקטים ברחובות
מעניין
עלו כאן לא מעט כיווני השקעה מעניינים מאוד ניהול תיקי השקעות השקעות נדל"ן בגרמניה חוזה שכירות
דף הבית » דיונים » פורום שמאות, מיסוי נדל"ן
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.