Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יואב שטרן
    משתתף

היי,
    אנו עומדים לרכוש דירה בבניין שעובר תמ"א 38.
    הדילמה שלנו היא לגבי חנייה, הקבלן הציע לנו לבחור בין מכפילי חנייה (שלא בא בחשבון מבחינתנו) או הצמדת קרקע שלא אושרה לכדי חנייה ע"י מהנדס התנועה בעיר אך יועץ התנועה של הפרוייקט טוען שאפשר להחנות שם. אין לנו בעייה שהשטח המיועד לא מוגדר כחנייה אלא חוששים שלא נוכל להחנות שם.
    מידות החנייה הם 345/500 ורוחב המעבר הוא 330.
    האם ברכב סטנדרטי יהיה אפשרי להחנות שם?

ארז מירב
    מנהל בפורום

מידות חניה

שלום, אין בעיה עם המידות, הן יספיקו לחניה טובה. השאלה היא האם ישנו סיבוב חד שמונע כניסה נוחה לחניה. את זה תוכלו לראות בתשריט החניה שיסופק לכם.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

יואב שטרן
    משתתף

היי, ככל הידוע לי אין סיבוב

היי, ככל הידוע לי אין סיבוב בכלל. זה השביל שמוביל לחניות (שטח המעבר) ומייד החנייה. מצ״ב שרטוט, יש לציין שמהנדס תנועה מטעם העירייה לא אישר את החניות האלה לכן הם נמכרות כהצמדות אבל המהנדס של הפרוייקט טוען שניתן להחנות שם. אגב, מידות הרכב שלנו הם: אורך – 445, רוחב – 185  תודה רבה

ארז מירב
    מנהל בפורום

מידות חניה

ישנו סיבוב לתוך החניה. אולי הרדיוס שלו לא היה מקובל על מהנדס התחבורה. נראה בסדר, ממליץ לבקש לעגל את הפינה לגישה נוחה יותר. 

ארז מירב
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

יואב שטרן
    משתתף

אני אבקש, תודה רבה.

.

יואב שטרן
    משתתף

קירות מחסן מגבס

שלום, רכשנו דירה + מחסן חיצוני שנמצא בקומת הקרקע של הבניין, המחסן עשוי מקירות גבס (גבס כחול) האם בניית מחסן מגבס ולא מבלוקים זה תיקני לפי דרישות תקות התכון והביה והתקן הישראלי? תודה

ארז מירב
    מנהל בפורום

קירות מחסן מגבס

שלום, למעשה אני מבין שהקירות הם פנימיים ואינם חשופים לפגעי מזג האוויר. במצב זה אין בעיה שקיר המחסן יהיה מגבס, כמו כל חדר פנימי בבניין. מצד שני יש עניין החשש מפריצה ממחסן שכן- זה כבר קשור לעניין אחר, שהוא בין המוכר והקונה- ולא לחוקי התכנון והבניה. 

ארז מירב
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

יואב שטרן
    משתתף

למעשה שניים מהקירות כן

למעשה שניים מהקירות כן חיצוניים, גובלים עם החצר של הבניין ושניים פנימיים בתוך הלובי. האם החיצוניים חייבים להיות מבלוקים? (הקבלן טוען שהמחסן בנוי מגבס כחול)

ארז מירב
    מנהל בפורום

קירות מחסן מגבס

אני מניח שמומחה לליקוי מבנים יכול לתת חוו"ד שהבניה בגבס כחול רשלנית משום שאינה מגינה כיאות בפני שבירה ופריצה בק"ק. באתר של החברה שמייצרת כתוב (בעמ' 8) גם שהלוח הוא רק חלק "ממערכת חזית" שכוללת פנל עם צמר סלעים בחלקו החיצוני וכנראה שאסור בכל מקרה להשאיר אותו חשוף.  להתייעץ גם עם עו"ד. 

ארז מירב
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן