אינדיקציות לליקויי בניה בדירה מורחבת
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » אינדיקציות לליקויי בניה בדירה מורחבת
-
עדכון
בהמשך להודעה הקודמת, חשוב לעדכן כמה דברים: הצלחתי לאתר את השוכרים שגרו שם עד לפני שנה (היחידים שגרו לאחר ההרחבה), וסיפרו לי שבזמן שהם גרו היו בעיות רטיבות מהתקרה בחורף וגם בעיות אינסטלציה (למשל כששטפו כלים אז המים האפורים מהכלים עלו מהמקלחון הסמוך באמבטיה) והבעיות התעצמו במיוחד כשהיו מפעילים במקביל גם את מכונת הכביסה, וגם היו בעיות רטיבות באחד הקירות הסמוכים לחדרי האמבטיה. הבנתי מהם שכשהיו בעיות היו מגיעים שיפוצניקים ומנסים לתקן אבל הרבה פעמים ללא הצלחה. אמנם זה היה לפני יותר משנה ויכול להיות שאחרי שהם עזבו זה תוקן (אני יודע שהיו מאז שיפוצניקים בדירה מטעם הבעלים) אבל גם יכול להיות שזה לא תוקן או שזה תוקן חפיף, ובכל מקרה הדירה היתה ריקה ולא לגמרי תפקדה מאז. הבנתי גם שהנזילות היו מגיעות לדירה בקומה מתחת וזה יצר מן הסתם הרבה מתיחויות. וכל זה מידע שהשגתי בדרכים עקיפות, הבעלים לא סיפר לי על זה- מה שמעיד שכנראה ייתכנו עוד הפתעות. וזה מתווסף לכך שאין עדיין תעודת גמר ולא ברור לי למה (שתי הדירות מתחת קיבלו תעודת גמר עוד לפני 3 שנים בגמר הבניה). בסופו של דבר לולא המחיר האטרקטיבי כבר מזמן הייתי עוזב את זה, אבל המחיר הוא באמת משהו שבגללו חבל לי לוותר. השאלה איך אני מגדר את הסיכון שלי במצב כזה? הרי לכל דבר יש מחיר. בהנחה שאני צריך לעשות חלק מהגמרים של האינטסלציות מחדש בעצמי (כולל עלויות נלוות כמו פתיחת וסגירת ריצוף וקירות), מה טווח גס של עלויות (כולל טווח בטחון)? לדירה יש שני חדרי אמבטיה/שירותים ומטבח אחד. אני שוקל לדרוש לחתוך במחיר בהתאם לעלויות התיקון המוערכות, וגם לא להתקדם לחוזה עד שהוא לא מביא לי תעודת גמר. מה דעתכם? האם יש משהו קריטי נוסף שחשוב לדרוש? תודה רבה
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » אינדיקציות לליקויי בניה בדירה מורחבת
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.