התפוררות הרובה מהאריחים והמרצפות
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » התפוררות הרובה מהאריחים והמרצפות
-
התפוררות הרובה מהאריחים והמרצפות
שלום לכולם
יש לי בעיה הרובה בריצפה מתפוררת בחלקים מסוימים וגם לא מושלמת בפנלים הצדדים והאריחים בשרותים (הרבנ חריצים).
לפעמים בזמן השטיפה פשוט יוצאים חתיחות.נראה לי שעשו עבודה חרא ואולי החומרים גרועים,אפילו בשרותים רואים חיבורי פינות פתוחים ומה שקורה מגיעים משם נמלים.עכשיו הבית בן 5 ואני דייר שני לא המקורי שקנה מהקבלן.
שאלאתי מה עושים בנושא החורים והיתפוררות ?והאם לקבלן יש אחריות כלשהי?
תודה מראש עדי
נשירת רובה מרצוף
שלום עדי, כנראה שהרובה נושרת כתוצאה מעבודה גרועה, אך לא סביר שתוכל לתבוע את הקבלן. בענין החוקי עליך להיוועץ עם עורך דין / חברה לביקורת מבנים. נשירת רובה מתרחשת בדרך כלל כתוצאה מהדברים הבאים: 1. הרובה לא הוכנה כראוי (דוללה עם יותר מדי מים). 2. הכנת השטח לא בוצעה היטב (נקיוןן דפנות המישקים). 2. אין מספיק רוחב למישקים בין האריחים (צריך רווח מינימלי של 3 מ"מ על פי התקן). 3. הרובה אינה מיועדת למישקים ברוחב הקיים. 4. קיימת תזוזת יתר של האריחים שמעיפה את הרובה (זה קורה רק לעיתים רחוקות במוקדים מסויימים אקראיים ולא על כל השטח). אם אין מספיק רווח בין האריחים אז הבעיה עלולה להמשך גם בעתיד. אם יש מספיק רווח- אז יש להסיר את הרובה הקיימת באמצעות סכין יעודית ואחר כך למלא מחדש. בברכה, גבי פייר איטומן
גבי פייר מפרטי איטום ושיקום
דף הבית » דיונים » פורום ליקויי בניה, בעיות ושיטות איטום » התפוררות הרובה מהאריחים והמרצפות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.