Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שיפוץ כניסה נפרדת לדיירים בקומה העליונה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ronenr
    משתתף

שיפוץ כניסה נפרדת לדיירים בקומה העליונה

ערב טוב ארז ,
    אנחנו גרים בבנין משותף עם 3 דיירים נוספים בבת ים בשוכנת עמידר מה שנקרא רביעיות .
    לשני הדיירים בקומות התחתונות יש כניסות פרטיות קרי מהמדרכה יורדים 3 מדרגות (כאילו בגובה הכביש) ומגיעים לשביל הכניסה לבית ואילו לנו לי ולשכני בקומות העליונות יש כניסה נפרדת שהוא שביל שמוביל לגרם מדרגות 8 במספר וכניסה לבתים שלנו.השביל משני מוקף  מימינו ומשמאלה בגדרות בטון שהן בעצם הקירות שתוחמות את החצרות של הדיירים מהקומות התחתונות .
    ראוי לציין שהכניסה משמשת אך ורק אותי ואת שכני ומה שנשאר במשותף עם 4 הדיירים הם שעוני חברת החשמל בלבד , אין לשכנים בקומות התחתונות של הנאה או שימוש בשביל וב 4 שנים שאנו גרים שם הם לא נכנסו אפיו פעם אחת !!!
    האם אני ושכני יכולים לשפץ את השביל כגון החלפת ריצוף ומדרגות צביעת החומות מצד ימין ומצד שמאל ללא אישור ובקשה מהשכנים תחתינו ? עשינו למשל שער כניסה דקורטיבי לשביל הגישה לבית מבלי לבקש את אישורם והם לא התלוננו עלכך או הביעו התנגדות .
    תודה

ronenr
    משתתף

Re: שיפוץ כניסה נפרדת לדיירים בקומה העליונה

אשמח לשמוע מה דעתך בנושא הזה. תודה

ארז מירב
    מנהל בפורום

Re: שיפוץ כניסה נפרדת לדיירים בקומה העליונה

שלום, זה תלוי: אם המדרגות מוגדרות כרכוש משותף בהצמדות שבטאבו, הרי כל פעולה בהן מחייבת הסכמה. משום שהם לא משתמשים בזה, קשה לי להאמין שיתנגדו. לא מזיק לשאול.

ארז מירב -meirav.com" target="_blank">יועץ מומחה לנושאי תכנון ורישוי        

ארז מירב
    יועץ מומחה בתחום התכנון והרישוי,
    הכנת חוות דעת לבימ"ש ויעוץ אדריכלי כללי
    erezmeirav1@gmail.com
    erez-meirav.com

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
דילוג לתוכן