בתחום המזון אני יכול להקים את העסק לבד?
רציתי לפתוח מסעדה ביתית קטנה והבנתי שזה דורש את אישור משרד הבריאות ושיש הליך קצת שונה ומורכב יותר. עכשיו אני רוצה גם לעשות שינוי פנימי ככה שאני צריך היתר בניה ואדריכל בשביל זה. מצאתי דרך האינטרנט חברה שקוראים לה ביוקר יועצים הם יכולים לעשות הכל לבד אבל השאלה שלי היא האם אני חייב להיעזר בהם או שמישהו יודע איך אני מקבל את האישורים ממשרד הבריאות ככה שאוכל למצוא לי אדריכל בעצמי ולעשות הכל "לבד". נ.ב – מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ או יש לו ניסיון איתם?