אדריכלות ובניה בישראל

מרכז הדרכה פתוח

תכנון בתי אוכל (מסעדות)

2 posts / 0 new
התגובה האחרונה
שלמה
לא מחובר
נצפה לאחרונה: לפני 12 שנים חודש אחד
הצטרפ/ה: 20/10/2008 - 00:30
תכנון בתי אוכל (מסעדות)
גירסה להדפסהSend by email

איכן ניתן להשיג חומר מקצועי ומרוכז ככל האפשר בכל מה שקשור לתכנון מסעדות ומזנונים ?
(אני מסיים קורס עיצוב פנים).

לצורך רישוי נדרשים מיומנויות והכשרה בנושאים רבים ושונים כגון : מיזוג אויר ,כיבוי אש,תברואה,

תכנון מטבחים ועוד .

הגיוני שאדריכל יתכנן ויעצב וגם ירכז את שאר הדברים מבעלי המקצוע ויגישם לרישוי .

בשיחה שנהלתי עם מספר אדריכלים התרשמתי שהם מבצעים הכל אף שלא הוסמכו לכך .

כיצד אני יכול להיות בטוח שכל בעל מקצוע תרם חלקו לתוכנית הכללית ?

archiuser
לא מחובר
נצפה לאחרונה: לפני 15 שנים 5 חודשים
הצטרפ/ה: 10/08/2006 - 21:00
Re: תכנון בתי אוכל (מסעדות)

שלום,
אני מצרף לך קישור להנחיות תכנון בתי אוכל/ מסעדות.
לגבי שאלותיך- טבעי שהאדריכל ירכז את עבודת היועצים השונים: יועץ סניטרי, יועץ בטיחות וכיבוי אש, מעצב/ת פנים, יועץ מיזוג ואוורור, יועץ אקוסטי.
כל אחד מהגורמים חייב לדעת את עבודתו על בורייה, והדרך לדעת זאת היא להתרשם מתיק העבודות וההמלצות שלהם.

בברכה,
ארז מירב,
עורך  "אדריכלות ובניה בישראל"  
בעל הסטודיו "אדריכלות אחרת"
שירותי יעוץ: עריכת תוכן, ניהול תוכן, ניהול פרוייקטים לאתרי אינטרנט. 

erez@architecture.org.il

מודעות

.


חדש!

אינדקס הבניה בישראל עולה לאוויר בימים אלו בגרסת הרצה.
העסקים שירשמו לאינדקס בתקופת ההרצה, ימשיכו להתפרסם ללא עלות עם סיום הפיתוח.

כיצד אוסיף את העסק שלי לאינדקס העסקים?

1. ראשית, בצע הרשמה קצרה  ומהירה לאתר (או כניסה במידה ונרשמת בעבר).
2. לאחר מכן,  לחץ כאן ליצירת כרטיס עסק.
3. לאחר שסיימת, ביכולתך לקדם את כרטיסך למקום בולט בדף הראשי. לפרטים נוספים לחץ כאן.