תכנון בתי אוכל (מסעדות)
- הנושא הזה ריק.
איכן ניתן להשיג חומר מקצועי ומרוכז ככל האפשר בכל מה שקשור לתכנון מסעדות ומזנונים ?
(אני מסיים קורס עיצוב פנים).
לצורך רישוי נדרשים מיומנויות והכשרה בנושאים רבים ושונים כגון : מיזוג אויר ,כיבוי אש,תברואה,
תכנון מטבחים ועוד .
הגיוני שאדריכל יתכנן ויעצב וגם ירכז את שאר הדברים מבעלי המקצוע ויגישם לרישוי .
בשיחה שנהלתי עם מספר אדריכלים התרשמתי שהם מבצעים הכל אף שלא הוסמכו לכך .
כיצד אני יכול להיות בטוח שכל בעל מקצוע תרם חלקו לתוכנית הכללית ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)