שיש הוא חומר מיוחד מאוד. שיש משלב בין קשיחות לעדינות ובין כוחניות לבין מראה חם ויפה. לשיש שימושים רבים מאוד. אחד משימושיו העיקריים הוא כאשר אתם בוחרים שיש למטבח. כאשר המושגים שיש ומטבח מתחברים יחדיו הדבר הפוך לקסם.
בתור בעלי מקצוע בתחום אתם בוודאי יודעים ששיש למטבח הוא עולם שלם בפני עצמו, עולם האפשרויות הבלתי מוגבלות. שיש מגיע בצורות שונות, צבעים שונים, סוגים שונים וגם במחירים שונים. במאמר הבא נציג מספר טיפים שיעזרו גם לבעלי המקצוע הותיקים והחדשים לבחור שיש למטבח.
טיפ ראשון- בדקו מהם הצרכים של לקוחותיכם
ישנם סוגים רבים של שיש כאשר כל סוג שיש מתאים לשימוש אחר. כאשר אתם בוחרים שיש בעבור לקוחותיכם יש לקחת בחשבון את צורכיהם. במידה ולקוחותיכם חיים במטבח הם צריכים שיש חזק ועמיד בעל כושר ספיגה נמוך.
ללקוחות מסוג זה יתאים שיש מסוג גרניט. הגרניט מתאפיין בצפיפות חלקיקים גבוהה ולכן הוא מאוד חזק ועמיד בפני שריטות. כמו כן, שיש הגרניט עמיד בפני סירים חמים. בנוסף לכך, הוא גם עמיד בפני כתמי מזון ומפני חומרי ניקוי חומציים. כפי שאומרים על איכות משלמים והגרניט הוא בין סוגי השיש היקרים ביותר. מחירו נע בין 1,000 ₪ למ"ר עד 20,000 ₪ למ"ר.
טיפ שני- טעמם האישי של הלקוחות
אז לאחר שבדקנו את צרכי הלקוחות הגיע הזמן לבדוק גם את טעמם האישי. כאמור למעלה, כאשר הדבר מגיע לשיש למטבח מגוון האפשרויות הוא כמעט אין סופי. בשלב זה, ניתן לצאת איתם לכמה מסעות חיפוש אחר אבן השיש המושלמת.
לשם דוגמא, לקוחות שאוהבים את מראה השיש הטבעי יאבו את אבן השיש. אך יש לזכור שסוג זה הוא רך וקשה מאוד לתחזוק. לקוחות שאוהבים שיש מעוצב יאהבו את השיש הסינטטי. השיש הסינטטי אופנתי, זול אך הוא מתכלה מהר.
טיפ שלישי-התאמת השיש לשאר המטבח
כבעלי מקצוע אנו יודעים כמה הכול חייב להיות הרמוני ומושלם במטבח. לכן,לאחר שביררנו את צרכי הלקוח וטעמו האישי אנו צריכים גם לדאוג שהשיש יתאים לשאר המטבח. יש לקחת בחשבון ריצוף, ארונות, מוצרי חשמל דומיננטיים כמו מקרר ומדיח ועוד. בחירה בשיש מתאים תשדרג את המטבח ותהפוך כל כניסה אליו לחוויה.
מרכז
חומרי בניה נוספים, חיפויים/ ריצוף/ שיש/ כלים סניטריים, מטבחים, מקצועות הבניה השונים
המלצות ודירוגים